Bízd profikra céges weboldalad elkészítését!

A legfontosabb tudnivalók

Szép és egyedi weboldal készítés vállalkozások részére, mobilbarát megjelenéssel, keresőoptimalizálással. A weboldal tervezésénél fontos a megrendelő tevékenységi köréhez igazodó, a megcélzott látogatói kör megszólításához legmegfelelőbb internetes megjelenés kialakítása, mert a weblap már meghatározó marketing elemként szerepel a köztudatban, és szinte mindenki használja őket a mindennapokban.

  • Szerezz új vevőket
  • Növeld a bevételed
  • Előzd meg versenytársaidat

Megéri ez nekem?

Sokan felteszik a kérdést: ,,Megéri ez Nekem?” Majd miután weboldalukat kézhez kapják, és a látogatók leragadnak weblapjaik oldalain, nem győznek hálálkodni! Tedd fel Te is a kérdést Magadnak: ,,Annyi ráfordított munka, pénz és idő után, nem megérdemelnék végre egy kis sikert, nyereséget?” A Mi válaszunk ez: ,,Dehogynem!” Miért pont ezen spórolnál? A mai világban minden a megjelenésről, a marketingről szól, arról, hogyan tudod eladni Te, saját Magad! Megnézik a kocsid, megnézik az öltönyöd, az órád, a mobilod… …és megnézik a weblapod! Te döntesz: El szeretnéd adni Magad és Vállalkozásod? Akkor itt az ideje cselekedni! Hisz mit veszíthetsz?

A weboldal készítés Lépései

Egy konzultáció keretein belül megbeszéljük a vállalkozásod céljait, megosztjuk veled javaslatainkat, ajánlatainkat.

Árajánlatot készítünk, majd megegyezést követően szerződést kötünk a közös együttműködésünkről.

Látványtervet készítünk, amit veled egyeztetve tőkéletesítünk, majd véglegesítjük.

Elvégezzük a szükséges feladatokat, közben folyamatosan egyeztetünk veled, egy bizonyos ponton hozzáférést biztosítunk a teszt felülethez.

Amikor mindennel elégedett vagy, átadjuk az oldalt, és indulhat az online vállalkozásod.

Kezdhetjük? Kérj visszahívást most!